Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AK Kadınlar'dan yaşlılara moral ziyareti

AK Kadınlar

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve teşkilatı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçe genelindeki yaşlıları ziyaret ettiler.

AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler ve teşkilatı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle ilçe genelindeki yaşlıları ziyaret ettiler.
Yaşlı vatandaşlarımız, Yaşlılar Haftası dolayısıyla kendilerini ziyaret eden AK Partili bayanlara hatırlandıkları için çok teşekkür etti.
Ziyaretlerde görüşlerini açıklama fırsatı bulan AK Parti Erdek İlçe Kadın Kolları Başkanı Pakize Ciciler, yaşlılığın her insan için değişik mana ve önem ifade eden, hayatın çok özel bir dönemi olduğuna değindi. Yaşlıları, dün ve bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlık olarak niteleyen Ciciler, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için devletimiz yaşlılarımızın hayatlarını kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için her türlü hizmeti ve desteği vermektedir. Bu nedenle hükümetimize olan minnettarlığımız oldukça büyüktür. Her insan evladı unutmamalı ki herkes bir gün yaşlanacaktır. En gencimiz bile gün geçtikçe yaşlılığa adım adım gitmektedir. Umarım tüm evlatlarımız yaşlı dedelerimizin ve ninelerimizin kıymetini bilir. Bizlerde bugün yaşlılarımızı yalnız bırakmayarak gönüllerini hoş tutmaya çalıştık." diye konuştu.

AK Partili bayanların Yaşlılar Haftası nedeniyle yaptıkları etkinlikle ilgili bilgi veren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever ise, “Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Bu, aynı zamanda bir minnet borcudur.” dedi.
“Yaşlıların toplumla bütünleşmesi, yaşama bağlı kılınmaları gerekir” diyerek sözlerini sürdüren Sever, “Bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan hayatlarını idame ettirmelerini sağlamak en önemli görevlerimiz arasındadır” diyerek konuşmasını noktaladı.

Haber : Tuncay Ertan



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı